Vennskapsklubber

Nottingham, England

Oslo II har hatt en formell tilknytning til Nottingham Soroptimistklubb i England i mange år. Nottingham-klubben er en levende, dynamisk organisasjon med et stort antall veldig aktive medlemmer. Klubben arbeider for å hjelpe kvinner og jenter på mange forskjellige måter, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Et av deres mest vellykkede prosjekter heter "Women into Work". Prosjektet går ut på å hjelpe jenter som ikke har fullført skolegangen og kvinner som av en eller annen grunn ikke er i arbeid, å komme inn på arbeidsmarkedet. Klubbmedlemmene bruker sin egen arbeidserfaring til å hjelpe disse jentene og kvinnene. Som vennskapsklubb er vi alltid velkomne til å delta på hverandres møter og i jubileer. Det siste arrangementet var Oslo II sin 40-årsfeiring, som gikk av stabelen i Oslo. Nottingham-klubben var representert på dette jubileet. Slike sammenkomster gir oss anledning til å diskutere det arbeidet vi gjør, og å fornye vårt vennskap. Oslo II er stolt over å ha dette som vår vennskapsklubb! Mer informasjon om Nottingham-klubben kan du finne på deres hjemmeside.

Nice, Frankrike

Wakayama, Japan